Стало відомо, коли вирішиться доля матчу Першої ліги "Рух" - "Металург"

Стало відомо, коли вирішиться доля матчу Першої ліги "Рух" - "Металург"

Фото: ФК Рух

Усю документацію ПФЛ передала до КДК УАФ.

Перенесений матч 22-го туру Першої ліги з футболу "Рух" - "Металург", який був запланований на 10 серпня, не відбувся, його долю вирішить Контрольно-дисциплінарний комітет УАФ.

Рішення щодо поєдинку мають ухвалити у четвер 13 серпня. Саме цього дня відбудуться матчі заключного туру Першої ліги, за результатами яких визначаться три учасники Прем'єр-ліги сезону-2020/21.

"Всю необхідну документацію щодо цього матчу ми передали до КДК УАФ. Оскільки засідання КДК відбувається у четвер, то, швидше за все, 13 серпня і з'явиться визначеність з цим поєдинком", - зазначив виконувач обов'язків президента ПФЛ Олександр Каденко у коментарі meta-ratings.com.ua.

  • Доля цієї гри впливає на "Рух", який наразі має 55 очок і посідає 5-те місце у турнірній таблиці. До УПЛ вийдуть три перші команди. Якщо "Металургу" зарахують технічну поразку 0:3 і "Рух" переможе "Авангард", то фінішує у топтрійці.
  • Окрім "Руха" на підвищення у класі претендують "Інгулець" і "Минай", у яких по 59 балів перед останнім туром.
  • "Металург" перед матчем з "Рухом" звернувся до ПФЛ з заявою, в якій посилався на високі ігрові навантаження, численні переїзди і відсутність повноцінного тренувального процесу і відновлення футболістів.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ПЕРШОЇ ЛІГИ ПІСЛЯ 29-ГО ТУРУ

Фото: flashscore.com.ua

Повʼязані теми:

Наступна публікація