Суарес пообіцяв не святкувати, якщо заб’є "Ліверпулю" на "Енфілді"

Суарес пообіцяв не святкувати, якщо заб’є "Ліверпулю" на "Енфілді"

Фото: Associated Press

Уругвайський форвард попросив вибачення у вболівальників колишнього клубу.

Нападник іспанської "Барселони" Луїс Суарес заявив, що не стане святкувати забитий м’яч в ворота "Ліверпуля", якщо зуміє відзначитися в матчі-відповіді півфіналу Ліги чемпіонів.

У першому поєдинку в Іспанії "блаугранас" перемогли "мерсисайдців" з рахунком 3:0, а перший гол у ворота колишнього клубу забив Суарес. Луїс гучно відсвяткував взяття воріт, за що наразився на критику прихильників англійського клубу.

Тепер же уругваєць перепросив у шанувальників "Ліверпуля" за свої емоції та пообіцяв не робити так більше.

"Я безмежно поважаю уболівальників "Ліверпуля ", цей клуб дав мені багато, але люди повинні розуміти, наскільки важливий був результат минулого матчу. Я готовий вибачитися перед кожним ображеним моїми діями фанатом. Сподіваюся, на "Енфілді" мене зустрінуть не свистом, а оплесками. Звичайно, якщо я заб’ю м’яч в ворота "Ліверпуля", то не буду святкувати ", - сказав футболіст в інтерв’ю The Guardian.

Нагадаємо, матч "Ліверпуль" - "Барселона" розпочнеться сьогодні, 7 травня, о 22:00 за київським часом. За онлайн-трансляцією битви пропонуємо стежити на ТСН Проспорт.

  • Суарес виступав за "Ліверпуль" з 2011 до 2014 року. Провів 133 матчі, в яких забив 82 м’ячі і зробив 47 результативних передач.
  • У липні 2014 року форвард перебрався до "Барселони" за близько 82 млн євро.

Повʼязані теми:

Наступна публікація