Суперник "Шахтаря" в Лізі Європи ефектно розтрощив "Байєр" у матчі Бундесліги

Суперник "Шахтаря" в Лізі Європи ефектно розтрощив "Байєр" у матчі Бундесліги

Фото: twitter.com/Bundesliga_EN

"Вовки" в гостях розібралися із дуже непростим опонентом.

Німецький "Вольфсбург", який є суперником донецького "Шахтаря" в 1/8 фіналу Ліги Європи, у матчі 28-го туру Бундесліги на виїзді розбив леверкузенський "Байєр" з рахунком 4:1.

Марін Погранчич вивів "вовків" уперед наприкінці першого тайму, а в середині другого гості упродовж трьох хвилин двічі відзначилися у воротах леверкузенського колективу - забиті м'ячі на рахунку Максіміліана Арнольда та Ренато Штеффена.

"Вольфсбург" насолоджувався ідеальним для себе матчем і на 76-й хвилині Погранчич оформив дубль, зробивши рахунок 4:0. "Байєр" відповів лише голом престижу Юліана Баумгартлінгера за чотири хвилини до кінця основного часу зустрічі.

  • Таким чином, "Вольфсбург" набрав 42 бали та закріпився на шостій сходинці Бундесліги, яка дозволяє потрапити до Ліги Європи на наступний сезон.
  • "Байєр" бореться за Лігу чемпіонів, "фармацевти" залишилися четвертими з 53 очками у своєму активі.
  • У наступному турі "вовки" вдома приймуть "Айнтрахт", а леверкузенці поїдуть в гості до "Фрайбурга".

Нагадаємо, "Вольфсбург" в 1/8 фіналу Ліги Європи зустрічається з донецьким "Шахтарем" - перший матч у Німеччині закінчився перемогою української команди (2:1), а зустріч у відповідь не була зіграна через пандемію COVID-19.

Повʼязані теми:

Наступна публікація