Суркіс про расизм у матчі з "Шахтарем": Можна посадити до вболівальників 5-10 провокаторів і звинуватити клуб

Суркіс про расизм у матчі з "Шахтарем": Можна посадити до вболівальників 5-10 провокаторів і звинуватити клуб

Фото: twitter.com/DynamoKyiv

На його думку, тут повинні розібратися дисциплінарні органи.

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував расистський скандал у поєдинку 14-го туру Чемпіонату України проти донецького "Шахтаря".

За словами боса "біло-синіх", цим питанням повинні займатися виключно дисциплінарні органи.

Це він сказав в інтерв'ю Dynamomania.

"Дисциплінарні органи повинні розібратися. Якщо винні вболівальники, то існують певні штрафні санкції, які накладаються на клуб. А так можна сказати, що кричали все що завгодно. Адже можна посадити до вболівальників 5-10 провокаторів і звинуватити клуб.

Добре, що харківська поліція взяла на себе це питання. Буде скрупульозне розслідування, тому потрібно дочекатися його підсумків і вже потім робити відповідні висновки. Загроза матчу без глядачів для "Динамо"? Я вважаю це неправильно, але що я можу зробити? Так, повторюся, карати людей і не пускати на трибуни - неправильно. Для цього потрібні чіткі докази. Поки наш клуб нічого не отримав. Може, їх отримала УАФ, але наскільки мені відомо крім рапорту арбітра нічого немає.

У будь-якому випадку "Динамо" буде захищатися, але нам потрібна доказова база. Адже покарати можна за що завгодно", - зазначив Суркіс.

Повʼязані теми:

Наступна публікація