Світоліна виявила бажання зіграти на Олімпіаді-2020 та за збірну України

Світоліна виявила бажання зіграти на Олімпіаді-2020 та за збірну України

Світоліна виявила бажання зіграти на Олімпіаді-2020 та за збірну України

Фото: btu.org.ua

Наразі це її одне з пріоритетних завдань.

Перша ракетка України та шоста ракетка планети Еліна Світоліна заявила про бажання зіграти на Олімпійських іграх-2020 та за збірну України.

За словами 25-річної тенісистки, це її пріоритетні завдання. Що стосується національної команди, то тут їй заважають виступити періодичні травми.

"У мене є бажання зіграти на Олімпіаді-2020 в Токіо. І я завжди рада виступати за збірну на Кубку Федерації. Іноді не дозволяє здоров'я, і це нормально, тому що в сезоні дуже багато турнірів і дуже складно уникнути травми, навіть мікротравм.

Але Олімпіада і виступ за збірну присутні в моїх планах. У нас з дівчатками зі збірної завжди були дружні стосунки, ми продовжуємо спілкуватися. У нас все добре і це здорово!" - сказала Світоліна.

Зазначимо, що для виступів на Олімпіаді, тенісистам потрібно виконати мінімальний норматив за виступами в матчах Кубка Федерації за свою країну. Що стосується збірної, то цей рік Світоліна пропустила через травму.

  • Олімпійські ігри-2020 відбудуться від 24 липня до 9 серпня.
  • На минулій Олімпіаді Світоліна дійшла до чвертьфіналу.

Окрім того, Еліна також додала й те, що в новому сезоні її команда не зміниться. Вона й надалі працюватиме з Ендрю Беттлсом. Більш того, згодом команда розшириться. Також вона назвала головні цілі на 2020 рік - перемоги на Великому шоломі і перша ракетка в рейтингу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація