Світоліна знайшла нового хлопця, ним виявився відомий спортсмен

Світоліна знайшла нового хлопця, ним виявився відомий спортсмен

Світоліна знайшла нового хлопця, ним виявився відомий спортсмен

Фото: instagram.com/elisvitolina

Еліна підтвердила їхні стосунки.

Найкраща тенісистка України Еліна Світоліна показала свого нового хлопця.

Нещодавно у ЗМІ з'явилася інформація, що переможниця Підсумкового турніру зустрічається з французьким тенісистом Гаелем Монфісом. На післяматчевій прес-конференції Australian Open Світоліна підтвердила цей факт.

"Підтримка Гаеля Монфіса? Я не очікувала, що мене запитають про це просто на корті тому що я тільки закінчила свій матч.

Ми ж тут зібралися заради тенісу, тому це було трохи дивно. Безумовно, що він підтримує мене, а я підтримую його. І я, і він, кожен з нас розуміє, через що проходить інший. Так, це здорово. Для вас це був сюрприз? Що ж, так, ми зустрічаємося", - сказала Світоліна.

Раніше білоруська тенісистка Аріна Соболенко на своїй сторінці в Instagram опублікувала фото в компанії Світоліної та Монфіса.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nice evening with good company

Публикация от Aryna Sabalenka (@sabalenka_aryna)

А під час переможного поєдинку третього кола Australian Open проти Вікторії Кужмової Монфіс підтримував Світоліну на трибунах.

Зазначимо, що Гаель Монфіс - колишня сьома ракетка планети. Він припинив свої виступи на Australian Open після поєдинку другого раунду. Що стосується Світоліної, то вона вийшла до 1/8 фіналу цього турніру, де зустрінеться з представницею Китаю - Чжан Чуай.

Нагадаємо, минулим хлопцем Еліна був Ріс Топлі (гравець крикету, - прим.). Пара розійшлася взимку минулого року.

Повʼязані теми:

Наступна публікація