"Ти не заслужив такого вигнання": Мессі зворушливо попрощався з Суаресом в Instagram

"Ти не заслужив такого вигнання": Мессі зворушливо попрощався з Суаресом в Instagram

Фото: Associated Press

Аргентинський нападник заявив, що його не дивує ця ситуація.

Форвард "Барселони" Ліонель Мессі прокоментував перехід нападника Луїса Суареса в мадридський "Атлетіко".

Аргентинець опублікував спільні фотографії з Суаресом в Instagram і залишив зворушливий текст.

"Я вже здогадувався, але сьогодні зайшов до роздягальні та остаточно в цьому переконався. Буде дуже складно більше не проводити з тобою час як на полі, так і за його межами. Ми будемо дуже сумувати за тобою. Минуло багато років, спільних обідів, вечерь. Це ніколи не забудеться.

Буде дивно побачити тебе в інший футболці, а тим паче зіграти проти тебе. Ти один з найважливіших гравців в історії клубу, що досягнув вагомих досягнень як з командою, так і індивідуально. Ти не заслужив такого вигнання. Але правда полягає в тому, що в цей момент мене ніщо не дивує.

Бажаю тобі всього найкращого у цьому новому виклику. Я тебе дуже люблю. До скорої зустрічі, друже", - написав Мессі в Instagram.

Напередодні Суарес провів прощальну пресконференцію в "Барселоні", на якій подякував фанатам каталонського клубу за підтримку та розплакався, пообіцявши в майбутньому повернутися.

Уругваєць перейшов до "Барселони" в 2014 році з "Ліверпуля". Минулого сезону в Ла Лізі він провів 28 матчів, забив 16 м'ячів і віддав 8 результативних передач.

Раніше повідомлялося, що Суарес може стати одноклубником Кріштіану Роналду в "Ювентусі", однак в уругвайця виникли проблеми з отриманням паспорту громадянина Євросоюзу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація