"Тиждень українських камбеків": реакція соцмереж на матчі "Динамо" та "Олександрії" в Лізі Європи

"Тиждень українських камбеків": реакція соцмереж на матчі "Динамо" та "Олександрії" в Лізі Європи

Фото: fco.com.ua

Усі три українські клуби зуміли уникнути поразки в четвертому турі єврокубкових турнірів.

7 листопада "Динамо" та "Олександрія" провели матчі 4-го туру групового етапу Ліги Європи.

"Біло-сині" в Данії зіграли внічию з "Копенгагеном" (1:1), відігравшись за рахунок голу Беньяміна Вербича в другому таймі.

А підопічні Володимира Шарана створили справжнє диво. У домашній зустрічі проти французького "Сент-Етьєна" олександрійці двічі забили на останніх хвилинах і вирвали вкрай потрібне очко (2:2).

У соціальних мережах фанати та експерти приємно здивовані тим, що українські клуби проявили характер. Четвертий тур єврокубків охрестили "тижнем українських камбеків", адже напередодні донецький "Шахтар" у фантастичній розв’язці на останніх секундах вирвав нічию у загребського "Динамо" (3:3).

Також уболівальники критично висловили своє нерозуміння того, чому головний тренер київського "Динамо" Олексій Михайличенко зробив лише одну заміну у поєдинку з "Копенгагеном", та й ту за пару хвилин до кінця матчу. Вони звернули увагу на те, що обидва голи "Олександрії" були забиті футболістами, які вийшли з лави запасних.

Что должно произойти, чтобы трусливый тренер Динамо хоть как-то влиял на игру команды по ходу важнейших матчей? Давно...

Опубліковано Леонидом Францескевичем Четвер, 7 листопада 2019 р.

Повʼязані теми:

Наступна публікація