Тотальний розгром і гол з центра поля. Як "Аталанта" Малиновського познущалася з "Торіно"

Тотальний розгром і гол з центра поля. Як "Аталанта" Малиновського познущалася з "Торіно"

Йосип Ілічич забив ударом з центра поля / Фото: twitter.com/Atalanta_BC

Українець провів на полі 20 хвилин.

Із непристойним рахунком закінчився матч 21-го туру чемпіонату Італії, в якому "Торіно" приймало "Аталанту" Руслана Малиновського.

Команда українця провела фантастичний поєдинок і забила сім "сухих" м’ячів у ворота "биків" - 7:0.

Одним з найкращих на полі був атакувальний півзахисник "бергамасків" Йосип Ілічич - словенський футболіст оформив дубль (17’, 54’), причому другий м’яч забив з центра поля. Хавбек побачив, що воротар суперників далеко вийшов з воріт і закинув м’яч йому за комірець.

По голу записали на свій рахунок Робін Госенс (29’), Дуван Сапата (45’, пен.) і Берат Джимсіті (53’). Добив "биків" Луїс Муріель - колумбійський нападник вийшов на заміну за сім хвилин до кінця зустрічі, але знайшов час відзначитися дублем (86’, пен., 88’).

Українець Руслан Малиновський з’явився на полі на 71-й хвилині замість одного з головних героїв матчу Ілічича.

Зазначимо, що догравав "Торіно" зустріч удев’ятьох після вилучень Армандо Іццо та Саши Лукіча на 76-й та 89-й хвилинах відповідно.

"Аталанта" вперше у своїй історії виграла матч Серії А з різницею в 7 м’ячів, а туринський клуб вперше програв домашній матч чемпіонату Італії з різницею в 7 м’ячів.

  • Команда Джан П’єро Гасперіні з 38 очками перебуває на п’ятому місці в турнірній таблиці. "Торіно" розташувався на десятій сходинці, маючи у своєму активі 27 балів.
  • У наступному турі команда Малиновського 2 лютого прийме "Дженоа", а "бики" у цей же день гратимуть на виїзді з "Лечче".

Повʼязані теми:

Наступна публікація