"Тоттенхем" завдав "Челсі" першої поразки в чемпіонаті

"Тоттенхем" завдав "Челсі" першої поразки в чемпіонаті

Фото: Reuters

"Шпори" виявилися сильнішими в лондонському дербі.

"Тоттенхем" в рамках 13-го туру англійської Прем’єр-ліги здобув перемогу над "Челсі" з рахунком 3:1.

Підопічні Маурісіо Почеттіно з перших хвилин захопили ініціативу та вже на 8-й хвилині вийшли вперед - Деле Аллі виграв верхову боротьбу після подачі Крістіана Еріксена зі штрафного і відправив м'яч у сітку.

Фото: Reuters

Не встигли "сині" відійти від такого "холодного душу", як господарі нанесли ще один разючий удар - Харрі Кейн ударом з дальньої відстані захопив зненацька Кеппу Аррісабалагу, який "проспав" момент удару.

Фото: Reuters

Втім, кіпер "пенсіонерів" неодноразово виручав свою команду. Спочатку він на 30-й хвилині парирував удар Тобі Альдервейрельда, а наприкінці першого тайму впорався з пострілом Сона.

Кореєць досягнув свого вже по перерві. На 54-й хвилині Сон, немов на велосипеді, на швидкості втік від Жоржиньо, легко прибрав Давіда Луїса на замасі, та пробив повз голкіпера. Неймовірний гол!

Фото: Reuters

У відповідь, "Челсі" забив лише гол престижу на 85-й хвилині - Олів'є Жиру замкнув навіс Сесара Аспілікуети з лінії воротарського.

Фото: Reuters

Таким чином, "Тоттенхем" завдав "синім" першої поразки в нинішньому розіграші АПЛ. "Шпори" з 30 очками обійшли "Челсі" в турнірній таблиці та розташувалися на третій сходинці. Відтепер "Челсі" поступається команді Маурісіо Почеттіно 2 балами.

Повʼязані теми:

Наступна публікація