"Тоттенхем" звільнить Моурінью, якщо він провалить старт наступного сезону

"Тоттенхем" звільнить Моурінью, якщо він провалить старт наступного сезону

Жозе Моурінью / Фото: twitter.com/SpursOfficial

Португальському тренеру поставили серйозне завдання.

"Тоттенхем Хотспур" буде готовий звільнити свого головного тренера Жозе Моурінью, якщо той не зможе вдало розпочати наступний сезон.

Як стверджує talkSPORT, від португальського керманича очікують, що команда сильно стартує у сезоні-2020/21 і одразу ж включиться у боротьбу за найвищі місця в Чемпіонаті Англії.

В іншому разі Жозе буде без зволікання вказано на двері.

Досягнути поліпшення в грі і результатах Моурінью належить за рахунок тренерської роботи, тому що без грошей від потрапляння до Ліги чемпіонів і в умовах економічної кризи у нього навряд чи будуть гроші на придбання нових футболістів.

Англійська Прем'єр-ліга (АПЛ) призупинена від 13 березня. Рестарт сезону планують на червень, а ЗМІ вже повідомили правила для клубів АПЛ під час виходу на тренування.

В АПЛ залишилося зіграти 9 турів. Турнірну таблицю очолює "Ліверпуль", а "Тоттенхем" посідає восьме місце.

Нагадаємо, УЄФА попросив асоціації надати плани з догравання сезону до 25 травня. Як альтернативу в організації готові схвалити різні скорочені формати завершення сезону: у вигляді плейоф або міні-турнірів.

Якщо чемпіонат доведеться завершити дочасно, учасників єврокубків наступного сезону визначатимуть за спортивним принципом, тобто за положенням в турнірній таблиці за підсумками кількості зіграних матчів. Також в УЄФА пояснили, кого не допустять до єврокубків-2020/21.

Наразі дочасно завершено два футбольні чемпіонати: нідерландську Ередивізію без визначення чемпіона та французьку Лігу 1. Чемпіоном Франції буде оголошено ПСЖ.

Повʼязані теми:

Наступна публікація