Трансфер Ярмоленка визнаний одним з найбезглуздіших у міжсезоння

Трансфер Ярмоленка визнаний одним з найбезглуздіших у міжсезоння

Трансфер Ярмоленка визнаний одним з найбезглуздіших у міжсезоння

Фото: twitter.com/westhamutd

Туди зарахували ще один перехід гравця "Вест Хема".

Англійське видання FourFourTwo склало свій рейтинг найбезглуздіших переходів у літнє міжсезоння.

Автор матеріалу Джон Крабб вважає, що туди потрібно було віднести й перехід Андрія Ярмоленка з дортмундської "Боруссії" до англійського "Вест Хема".

На його думку, найкращі роки українця залишилися далеко позаду.

"Ярмоленко був видатним гравцем три роки тому. Тоді йому потрібно було залишати Україну заради великого іспанського, англійського або німецького клубу - але його трансфер в "Боруссію" трапився занадто пізно. Підтвердженням цьому - його погані виступи і повільне випадання з команди.

"Вест Хем" отримав ім'я, але, мабуть, лише згасаючого гравця", - сказав Крабб.

Окрім Андрія, у цьому списку опинилися такі виконавці: Хав'єр Пасторе (з ПСЖ до "Роми"), Джо Харт (з "Манчестер Сіті" в "Бернлі"), Саломон Рондон (з "Вест Бромвіча" у "Ньюкасл"), Пауліньо (з "Барселони" до "Гуанчжоу Евергранд"), Джек Вілшир (з "Арсенала" до "Вест Хема"), Адама Траоре (з "Мідлсбро" до "Вулвергемптона"), Рішарлісон (з "Вотфорда" до "Евертона") та Леонардо Бонуччі (з "Мілана" до "Ювентуса").

Нагадаємо, що Ярмоленко може дебютувати за "молотобійців" в офіційному матчі 12 серпня. "Вест Хем" у рамках першого туру чемпіонату Англії зіграє з фіналістом Ліги чемпіонів - "Ліверпулем".

Повʼязані теми:

Наступна публікація