Травма найкращого гравця світу не завадила збірній Португалії стати чемпіоном Європи з футзалу

Травма найкращого гравця світу не завадила збірній Португалії стати чемпіоном Європи з футзалу

Фото: twitter.com/UEFAFutsal

У фінальній зустрічі була бита Іспанія.

Збірна Португалії стала чемпіоном Європи-2018 з футзалу.

У фінальному поєдинку "європейські бразильці" здолали вже екс-чемпіонів континенту збірну Іспанії з рахунком 3:2. Слід зазначити, що португальці забили вже на 1-й хвилині протистояння, коли найкращий гравець світу Рікардіньо відправив м'яч у сітку воріт після помилки від суперника.

Тим не менш, іспанці зуміли зрівняти рахунок за півтори хвилини до кінця першого тайму. У другій половині матчу "фурія роха" вперше у цій грі вийшла вперед, коли вдалий розіграш у їхньому виконанні зробив вже рахунок на табло 2:1 на користь Іспанії.

Португальці не знітилися та у розіграші з п'ятим польовим зуміли за хвилину до кінця основного часу відновити паритет у матчі. Зафіксувавши нічийний результат, зустріч перейшла у додатковий час. Маючи по 5 фолів, головний арбітр призначив у екстра-таймі дабл-пенальті, який без особливих проблем реалізував португалець Бруно Коельо.

Слід зазначити, що перед цим серйозну травму отримав лідер португальців Рікардіньо. Для нього гра була закінчена у першому екстра-таймі. Тим не менш, це не завадило йому стати найкращим гравцем та найкращим бомбардиром турніру - на рахунку талановитого футзаліста 7 голів. Тепер, Рікі має у своєму активі 22 м'ячі у фінальній частині чемпіонатів Європи.

Нагадаємо, що збірна України припинила боротьбу на цих змаганнях у чвертьфіналі, коли поступилася збірній Іспанії з рахунком 0:1. У матчі за третє місце збірна Росії переграла Казахстан з рахунком 1:0.

Повʼязані теми:

Наступна публікація