Тренер "Манчестер Юнайтед" скасував традиційну вечірку для футболістів після закінчення сезону

Тренер "Манчестер Юнайтед" скасував традиційну вечірку для футболістів після закінчення сезону

Фото: Associated Press

"Червоні дияволи" виграли лише два рази в останніх десяти матчах.

Головний тренер англійського "Манчестер Юнайтед" Оле-Гуннар Сульшер вдався до радикального кроку щодо підопічних після завершення чемпіонату.

Як повідомляє The Sun, керманич "манкуніанців" настільки був роздратований домашньою поразкою в останньому турі внутрішньої першості (від "Кардіфф Сіті" 0:2, прим.), що скасував традиційну вечірку для футболістів, яка проводиться кожного року після сезону.

Зазначається, що вечірка мала б відбутися 13 травня. На ній гравці повинні були попрощатися з Антоніо Валенсією та Андером Еррерой, які покинуть клуб влітку. Дізнавшись про скасування події, футболісти були засмучені таким рішенням, адже тепер їм доведеться змінити свої плани.

Ось, що сказав сам Сульшер після програшного поєдинку.

"Останні кілька місяців далися команді і клубу вкрай важко. Зараз єдиний позитивний момент для нас - це той факт, що сезон закінчився. 1 липня ми знову зустрінемося і почнемо працювати, щоб повернутися туди, де нам місце.

Аби наздогнати лідерів, знадобиться багато часу. Наше короткострокове завдання - потрапляння до першої четвірки", - зазначив норвезький фахівець.

  • "Манчестер Юнайтед" завершив сезон на шостій позиції. В активі "червоних дияволів" 66 очок. Таким чином, наступний сезон вони гратимуть в Лізі Європи.
  • В десяти останніх матчах у всіх турнірах манчестерський колектив здобув лише дві перемоги.
  • Через непотрапляння до Ліги чемпіонів футболістам "Манчестер Юнайтед" суттєво зменшать зарплату.

Повʼязані теми:

Наступна публікація