Тренер "Реала" порівняв "Шахтар" із турецькими "левами"

Тренер "Реала" порівняв "Шахтар" із турецькими "левами"

Рафа Бенітес ще не визначився, хто стане у ворота в матчі проти "Шахтаря". / Фото: ФК Шахтар

Рафаель Бенітес побачив схожість нинішньої команди Луческу з колишньою. 

Вже у вівторок, 15 вересня, донецький "Шахтар" зіграє в Іспанії свій перший матч Ліги чемпіонів проти мадридського "Реалу".

Напередодні гри своїми очікуваннями поділився головний тренер "вершкових" Рафаель Бенітес.

""Шахтар" - хороша команда. Не найлегша група для нас. Це великий клуб, тренер з серйозним досвідом, у колектив постійно вливаються нові гравці. Нові гравці не поступаються старим, швидкі футболісти. Ми спробуємо не втрачати концентрації.

Хто стане завтра у ворота я ще не визначився, а Марсело ми зможемо замінити іншими швидкісними гравцями.

З ким порівняти "Шахтар"? Навіть не знаю. Можливо, можу порівняти з "Галатасараєм". Якщо ця команда ловить кураж, то вона стає дуже небезпечною – те ж можу сказати і про "Шахтар".

Думки про поразку українській команді як тренера "Наполі"? Ні, в мене абсолютно точно немає ніяких переживань стосовно цього. Ми концентруємося лише на завтрашній грі. Ми перебуваємо під величезною відповідальністю – зобов'язані успішно почати єврокубковий сезон на очах у наших вболівальників, це головний пункт.

Я відчуваю виклик. Ми повинні вигравати в кожному матчі, а не просто завоювати якийсь певний трофей. Я намагаюся здобути перемогу в одному конкретному поєдинку і, повторюся, діяти від матчу до матчу", - розповів керманич "королівського" клубу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація