Тренер збірної Бразилії продовжить тренувати команду після поразки на ЧС-2018

Тренер збірної Бразилії продовжить тренувати команду після поразки на ЧС-2018

Фото: Reuters

Тіте отримав пропозицію щодо нового контракту.

Конфедерація футболу Бразилії не втратила довіри до головного тренера команди  ТІте, незважаючи на поразку в чвертьфіналі ЧС-2018

За інформацією Folha de Sаo Paulo, бразильська конфедерація футболу зробила офіційну пропозицію Тіте продовжити працювати з національною збірною.

Сам тренер попросив про паузу, щоб відпочити після виснажливого турніру і вже потім вирішити.  

Якщо він залишиться в збірній, то перерве 40-річну традицію, коли тренера, який не здобув перемогу на Мундіалі, після його завершення звільняли з посади.

Зазначимо, що Тіте став тренером збірної Бразилії в червні 2016 року, під його керівництвом бразильці  26 матчів, в яких здобули 20 перемог, 4 нічиї та зазнали 2 поразок.

На ЧС-2018 бразильці завершили свої виступи на стадії чвертьфіналу, поступившись Бельгії (1:2)

_______________________________________

Нагадаємо,  9 країн, серед яких Україна, Австралія, Фінляндія, Японія, Данія, Ісландія, Велика Британія, Польща, Швеція, ​оголосили дипломатичний бойкот Чемпіонату світу в Росії. Причинами для цього стало вторгнення РФ до України та Сирії, отруєння у Британії російського екс-розвідника Сергія Скрипаля, голодування українських політв’язнів, у тому числі режисера Олега Сенцова, та систематичне порушення прав людини в Російській Федерації.

Безстрокове голодування Сенцов оголосив 14 травня 2018 року. Його головна вимога - звільнення понад 60 українських політв'язнів, які перебувають за ґратами у Росії. Цю вимогу режисера підтримав Держдеп США, ЄС, парламент Канади і т. д.  

2015 року російський суд незаконно засудив Сенцова до 20 років колонії суворого режиму. Акції на підтримку режисера відбулися у всьому світі, у тому числі в Росії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація