Тренер збірної Словаччини: схема гри у збірної України не міняється

Тренер збірної Словаччини: схема гри у збірної України не міняється

Тренер збірної Словаччини: схема гри у збірної України не міняється

Фото: ФФУ

Утім, він вважає, що "синьо-жовті" значно додали в роботі з м'ячем.

Головний тренер збірної Словаччини Ян Козак прокоментував майбутню гру 2 туру Ліги націй проти збірної України.

За словами керманича гостей, схема "синьо-жовтих", попри появу нових гравців, не змінюється. Проте, Козак зауважив на тому, що підопічні Андрія Шевченка значно покращили в діях у роботі з м'ячем.

"Я дивився поєдинок збірної України проти Чехії. Наш суперник продемонстрував якісний футбол. Я побачив, що тренерський штаб українців добре вивчив чеську команду. У першому таймі було повне домінування гостей. По перерві гра змінилася, але перемога України, на мій погляд, заслужена.

Наша збірна виступала з командою України в одній групі у відборі до Євро-2016, тож ми добре знайомі із суперником.

До того ж був ще товариський матч між нашими командами. Склад українців із того часу змінився несуттєво. "Шахтар" багато грає в Лізі чемпіонів, Ракицький, Марлос, Степаненко. Є й інші футболісти, які виступають за кордоном Так, до колективу приходять нові виконавці, але схема гри не міняється. Утім, можу сказати, що Україна значно додала в динаміці дій із м’ячем".

Окремо Козак прокоментував той факт, що матч відбудеться за порожніх трибун.

"На жаль, зустріч пройде без глядачів. Річ у тім, що для кожної команди присутність уболівальників — це додатковий стимул продемонструвати все найкраще. Отже, від порожніх трибун завтра програють і господарі поля, і ми", - заявив тренер на передматчевій прес-конференції.

Нагадаємо, що зустріч Україна - Словаччина розпочнеться у Львові 9 вересня о 16:00 за київським часом. Онлайн-трансляція поєдинку буде доступна на сайті ТСН Проспорт.

Раніше букмекери назвали фаворита цього матчу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація