Тренер "Зорі": спробуйте пограти у футбол на 35-градусній спеці

Тренер "Зорі": спробуйте пограти у футбол на 35-градусній спеці

Юрій Вернидуб не розуміє дирекцію УПЛ / Фото: zarya-lugansk.com

В спекотну погоду УПЛ ставить матчі на 17:00.

Дирекція української Прем'єр-ліги не перестає дивувати своїми рішеннями, які ніяк не назвеш логічними.

Одразу два матчі 2-го туру були призначені на 17:00. Це ігри "Металіст" - "Динамо" та "Олімпік" - "Зоря".

За умови неймовірної спеки футболістам важко демонструвати свої вміння, грати на високих швидкостях. Та й вболівальникам не просто висидіти у спеку 90 хвилин.

Тренери всіх команд, які грали в 17:00, висловили подив рішенням УПЛ. А керманич "Зорі" Юрій Вернидуб вважає, що функціонерам треба самим пограти у таку спеку.

"Зараз я перестаю розуміти керівництво Прем'єр-ліги. Як, за 35-градусної спеки, можна ставити матчі в 17:00? Знаючи, що два дні тому ми грали в Лізі Європи.

31 липня ми грали в 20:30. 3-го серпня вже матч з "Олімпіком"... Чому не поставити матч в 20:00 або в 21:00? Думаю, дивитися гру, в якій футболісти ледве бігають - нецікаво. Ще й експерти будуть говорити, що там футболісти погано готові. Вийдіть по такій спеці і спробуйте пограти! Я на боці своїх гравців. Потрібно жаліти хоча б ті команди, які грають у єврокубках. Іншим матчі переносять, ставлять на день пізніше. Нам же...", - сказав Вернидуб.

В словах Вернидуба та його колег є істина. Але УПЛ продовжує наступати на свої ж граблі. Адже в кабінетах, де й приймаються рішення про час проведення матчів, є кондиціонери.

Додамо, що й в третьому турі один матч призначено на 17:00. Це суботнє дербі "Металургів" у Києві.

Повʼязані теми:

Наступна публікація