Три іспанські клуби не відпустили своїх футболістів до збірної Каталонії

Три іспанські клуби не відпустили своїх футболістів до збірної Каталонії

Фото: Associated Press

Через це Каталонія залишилася без воротарів.

Три клуби іспанської Примери відмовилася відпускати своїх футболістів до збірної Каталонії.

Напередодні головний тренер каталонців Жерар Лопес назвав склад на товариський матч з Венесуелою.

У списку перебували Альберто Гарсія, Алекс Морено ("Райо Вальєкано"), Жорді Масіп, Рубен Алькарас ("Вальядолід"), Енрік Гальєго, Алекс Гальяр ("Уеска"). Всі вони не отримали дозволу від своїх клубів вирушити у розташування збірної Каталонії.

Головна проблема збірної в тому, що Масіп і Гарсія - єдині викликані воротарі. Через заборону клубів Каталонія зосталася взагалі без воротарів. Поки невідомо, кого викличуть замість Масіпа і Гарсії.

"Райо Вальєкано" мотивував відмову зміною тренера, а "Вальядолід" пояснив в заяві, що це невиправданий ризик, і відмова у виклику обумовлена спортивними причинами.

Варто зазначити, що "Вальядолід" також не відпустив в розташування збірної Каталонії Серхіо Гонсалеса, який повинен був бути помічником головного тренера Жерара Лопеса.

Тим не менш, у збірної Каталонії і без воротарів приголомшливий склад. На товариський матч з Венесуелою були викликані такі зірки світового футболу як Жерар Піке, Жерар Деулофеу, Марк Бартра, Боян Кркіч, Хаві та інші.

Захисники: Жерар Піке ("Барселона"), Марк Муньєса ("Жирона"), Марк Бартра ("Бетіс"), Дідак Віла ("Еспаньйол"), Мартін Монтоя ("Брайтон"), Алейш Відаль ("Севілья").

Півзахисники: Хаві ("Аль-Садд"), Оскар Мелендо ("Еспаньйол"), Жоан Жордан ("Ейбар"), Оріоль ("Саутгемптон"), Алейш Гарсія ("Райо Вальєкано"), Алекс Гранель, Пере Понс ( обидва – "Жирона").

Нападники: Серхіо Гарсія ("Еспаньйол"), Боян Кркіч ("Сток Сіті"), Жерар Деулофеу ("Вотфорд").

Повʼязані теми:

Наступна публікація