Тріо основних футболістів "Манчестер Юнайтед" можуть покинути клуб у разі непотрапляння в Лігу чемпіонів

Тріо основних футболістів "Манчестер Юнайтед" можуть покинути клуб у разі непотрапляння в Лігу чемпіонів

Фото: Reuters

З такою грою, як в минулому турі, так воно й може статися.

Англійський "Манчестер Юнайтед" може втратити декілька гравців у разі невиконання важливої цілі на сезон.

Як повідомляє The Guardian, у випадку непотрапляння до Ліги чемпіонів на наступний сезон, "червоні дияволи" можуть залишитися без Поля Погба, Давіда Де Хеа та Ромелу Лукаку.

Тріо цих футболістів готові розглянути пропозиції інших колективів, якщо "манкуніанці" не забезпечать після 38 турів англійської Прем'єр-ліги собі місце в найпрестижнішому клубному турнірі Європи.

Що стосується Погба, то він може перебратися до іспанської "Барселони" або повернутися до італійського "Ювентуса". У послугах Де Хеа зацікавлені французький ПСЖ та мадридський "Реал". Французи навіть готові платити іспанському голкіперу 350 тисяч фунтів на тиждень. Лукаку, своєю чергою, близький до переходу до міланського "Інтера".

Зараз "Манчестер Юнайтед" посідає шосту сходинку в чемпіонаті Англії. Після 34 турів у їхньому активі 64 бали. Відставання від четвертого місця складає лише три очки.

  • В останній грі АПЛ манчестерський колектив зазнав нищівної поразки з рахунком 0:4.
  • Цього сезону на рахунку Погба 43 матчі у всіх турнірах, 16 забитих голів та 11 результативних передач. Лукаку та Де Хеа також провели по 43 зустрічі.
  • Чинні контракти Погба та Лукаку розраховані до середини 2021 року. Трудовий договір Де Хеа спливає роком раніше.

Повʼязані теми:

Наступна публікація