Перетягли ковдру на себе. Як синочки-близнюки Федерера стали головними зірками фіналу Wimbledon

Старші сестрички не змогли втихомирити пустотливу малечу.

На фінальний поєдинок цьогорічного Wimbledon між Роджером Федерером і Марином Чилічем завітали діти швейцарського тенісиста, які потішили своїми витівками всіх присутніх.

Про це повідомляє "Mirror". 

Напередодні турніру Федерер заявив, що "піде на пенсію", якщо родина не відвідає його поєдинки.

Але здавалося, що молодші хлопчики не надто були зацікавлені у перипетіях матчу, де брав участь їхній татко. Старші сестрички намагалися приборкати своїх неслухняних братиків, але всі спроби виявилися марними.

Роджер подівся у своєму інтерв'ю: "Я б засмутився, якби їх не було на турнірі. Я б пішов на пенсію… Добре усвідомлювати, коли повертаєшся з матчу переможеним, що вони поруч, і тобі вже все одно, чи виграв ти чи програв. Це прекрасно".

Федерер пообіцяв, що не змушуватиме своїх дітей грати в тенніс і не буде тиснути на них у виборі життєвого шляху: "Для кожної дитини важливо насолоджуватися тим, що вона робить".

Хлопчики Лео та Ленні народилися 6 травня 2014 року. За 5 років до цього Роджер та його дружина, екс-тенісистка Мирослава Вавринець, стали батьками двох чарівних дівчаток і теж близнят - Шарлін Ріви та Майли Роуз, які з'явилися на світ в липні 2009 року.

Цікаво, що поява близнят є цілком звичним явищем у родині Федерерів. Сестра Роджера, Діана, має дітей-близняток: дівчинку і хлопчика. А їхня бабуся по материнській лінії теж мала близнюка.

Нагадаємо, що напередодні Роджер Федерер виграв фінальний матч Wimbledon проти хорвата Марина Чиліча в трьох партіях. Для 35-річного тенісиста це рекордний 8-й титул на Wimbledon і 19-й на турнірах Великого Шолома.

Повʼязані теми:

Наступна публікація