"Тварюка, бл*ть": українську біатлоністку зацькували у Мережі після скандальної гонки

"Тварюка, бл*ть": українську біатлоністку зацькували у Мережі після скандальної гонки

Анастасія Меркушина / Фото: biathlon.com.ua

Спортсменка отримала образливе повідомлення в Instagram.

Українська біатлоністка Анастасія Меркушина потрапила в неприємну ситуацію після жіночої естафети на восьмому етапі Кубка світу в чеському Нове Место. На своїй сторінці у Facebook спортсменка опублікувала допис, де розмістила скриншот з повідомленням від одного з фанатів.

"Тварюка ти, бл*ть. Мало того, що через тебе збірну дискваліфікували, бо ти передачу не змогла взяти нормально, а вже погналася. Так ще й їздиш, як дитина - в штиль на штрафне коло примудрилася піти. Ти забрала в України сьогодні медаль, можливо, і золоту. Позорисько", - написав біатлоністці розлючений уболівальник.

"Сьогодні я зрозуміла одну річ! Команда це не тільки перемоги, а і підтримка у скрутному становищі! І у цьому ми сьогодні  були найкращі, але коли пишуть вболівальники таке…", - написала Меркушина.

Сьогодні я зрозуміла одну річ! Команда це не тільки перемоги а і підтримка у скрутному становищі! І у цьому ми сьогодні були найкращі, але коли пишуть вболівальники таке...

Опубліковано Anastasiya Merkushyna Четвер, 4 березня 2021 р.

Зазначимо, що Анастасія використала чотири додаткових патрони і пішла на штрафне коло на третьому етапі жіночої естафети. У результаті "синьо-жовті" фінішували четвертими за секунду від бронзових нагород.

Після гонки результат нашої команди було анульовано через неправильне передавання естафети за участю Джими і Меркушиної. Пізніше Україна подала протест на дискваліфікацію і повернула підсумкове 4-те місце.

  • Чоловіча естафета відбудеться сьогодні, 5 березня.

Повʼязані теми:

Наступна публікація