У брендових масках та на дистанції: тренер "Баварії" підписав новий контракт із клубом

У брендових масках та на дистанції: тренер "Баварії" підписав новий контракт із клубом

Фото: fcbayern.com

Нова угода розрахована на 2 роки.

Головний тренер мюнхенської "Баварії" Ханс-Дітер Флік підписав новий контракт з клубом. Угода розрахована на 2 роки. 

Примітно, що під час підписання контракту фахівець разом з футбольними функціонерами був в брендовій масці, вони дотримувалися соціальної дистанції.

Фото: fcbayern.com
Фото: fcbayern.com

Флік очолив "Баварію" у листопаді 2019 року. Клуб під його керівництвом провів 22 матчі, здобув 18 перемог, один раз зіграв внічию і тричі поступився. 

Команда йде на першому місці в турнірній таблиці Чемпіонату Німеччини.

В 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Баварія" в першому матчі розгромили "Челсі" (3:0). Матч-відповідь ще не відбувся через перенесення турніру у зв'язку з пандемією коронавірусної інфекції.

Бундеслігу хотіли поновити 9 травня, однак через погіршення ситуації з пандемією, терміни можуть змінити.

Нагадаємо, наразі дочасно завершено два футбольні чемпіонати: нідерландську Ередивізію без визначення чемпіона та французьку Лігу 1. ПСЖ буде визнано чемпіоном сезону-2019/20.

Тим часом УЄФА попросив асоціації надати плани з догравання сезону до 25 травня. Як альтернативу в організації готові схвалити різні скорочені формати завершення сезону: у вигляді плейоф або міні-турнірів.

Якщо чемпіонат доведеться завершити дочасно, учасників єврокубків наступного сезону визначатимуть за спортивним принципом, тобто за положенням в турнірній таблиці за підсумками кількості зіграних матчів. Також в УЄФА пояснили, кого не допустять до єврокубків-2020/21. 

 

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація