У Харкові розбився на смерть президент обласної федерації самбо

У Харкові розбився на смерть президент обласної федерації самбо

Фото: ВКонтакте/"Самбист-84" | Самбо и дзюдо в Харькове

Чоловік загинув унаслідок зіткнення з деревом.

У Харкові в смертельну ДТП потрапив президент обласної федерації самбо Євген Тешер.

Про це повідомили у прес-службі організації.

"30 листопада Євген Валерійович загинув в автомобільній катастрофі в Харкові. Йому було всього 34 роки", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, Тешер також був старшим тренером юніорської та юнацької збірних України і мав їхати на Кіпр на чемпіонат світу як керівник делегації студентської збірної України.

Своєю чергою у поліції розповіли, що трагедія сталася напередодні приблизно о 10.50 ранку на 494 кілометрі дороги Київ-Харків-Довжанський.

"Водій Chevrolet Aveo, рухаючись з боку Білгородського шосе в бік вул. Леся Сердюка, виїхав на узбіччя, допустив наїзд на дерево, в результаті чого загинув", - наголосив старший інспектор із особливих доручень Управління превентивної діяльності ГУ Нацполіції області Олег Никоненко.

Також повідомляється, що церемонія прощання з Тешером відбудеться 2-го грудня о 10.00 у Харкові в церкві Петра і Павла на вулиці Шевченка.

Нагадаємо, раніше у ДТП у Москві загинув екс-футболіст київського "Динамо. Кузьмічов втратив керування і врізався в бетонну розділову огорожу.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація