У команді Усика відреагували на виклик борця: Рядовий спортсмен побажав стати більш відомим

У команді Усика відреагували на виклик борця: Рядовий спортсмен побажав стати більш відомим

Фото: instagram.com/alex.krassyuk

Там вважають, що дуже скоро про нього забудуть.

Промоутер українського боксера Олександра Усика Олександр Красюк прокоментував виклик борця Богдана Грицая.

За словами Красюка, Грицай просто вирішив зробити собі ім'я на цьому. Він додав, що за деякий час про такого спортсмена навіть не згадають.

Про це Красюк розповів у коментарі для XSport.

"Популярність Усика, яка зростає, не залишає байдужим практично нікого. Публічні особи, спортсмени, політики - всі намагаються бути почутими. І для цієї мети використовують згадку про найпопулярнішого спортсмена нашої країни. Кажуть різне... але мета, яку переслідують, все ж є егоїстичною в кожному окремому випадку.

Не виняток і виклик, кинутий юним борцем з Шепетівки, про якого ніхто ніколи не чув. Рядовий спортсмен побажав стати більш відомим, ніж належить бути атлету з не настільки видатним досягненням в спорті. І ось уже близько двох тижнів активна частина суспільства бурхливо обговорює дану молоду людину.

Чи згадають про нього через місяць? Чи ввійде він в історію? Чи стане він легендою? Одне можна сказати з упевненістю, що цього точно не відбудеться внаслідок кинутого ним виклику Усику. До цієї класифікації відносяться і всі інші особи, які встигли скористатися "мейнстрімом" і кинути виклик легендарному спортсмену. Але кілька сотень підписників в інстаграмі можуть додатися", - сказав Красюк.

Нагадаємо, Усик і Ломаченко взяли участь у зніманні документального фільму монастиря РПЦ про віру. У ньому Ломаченко заявив про "єдиний народ".  Після цього боксери потрапили до бази "Миротворця".

Раніше ТСН Проспорт розповідав про неоднозначні висловлювання та вчинки Олександра Усика та Василя Ломаченка, через які українські боксери нажили собі недоброзичливців.

Повʼязані теми:

Наступна публікація