У Львові побилися футбольні фанати з України, Франції та Німеччини

У Львові побилися футбольні фанати з України, Франції та Німеччини

Фото - twitter.com/CapitalNWNews

Поліція провела затримання 12 осіб.

Увечері 6 листопада у центрі Львова сталася масова бійка між футбольними вболівальниками.

Учасниками заворушення стали близько 100 фанатів з України, Франції та Німеччини. До відділу поліції було доправлено 12 учасників бійки - з них четверо львів’ян, інші - іноземці.

Своєю чергою, Facebook-сторінка ultras.org.ua повідомляє, що зіштовхнулися представники ультрас "Карпат" та французського "Сент-Етьєна", а також хорватського "Хайдука".

Заворушення на вулицях Львова. Карпати (~100) х Сент-Етьєн + хорвати (скоріше за все Хайдук Спліт) (100+) Плотна сходка в центрі в одному з тупіків, Карпати на чистих руках, а опоненти з купою підручних засобів. Спочатку пляшки та каміння, при сходці вся перша лінія з палками в руках. Кілька стичок. Постійно під пресингом АСАВ. Через пару хвилин повторно спроба стрибнути на французів на площі Ринок і вмішуються АСАВ у великів кількості. Багато народу прийняли. Вранці Інтернет вибухне купою відео з різних ракурсів, а поки маємо отаке... Нагадаємо, завтра у Львові Олександрія приймає французький Сент-Етьєн.

Опубліковано ultras.org.ua Середа, 6 листопада 2019 р.

Нагадаємо, сьогодні, 7 листопада, бронзовий призер чемпіонату України "Олександрія" проведе на "Арені Львів" матч 4-го туру групового раунду Ліги Європи проти "Сент-Етьєна". Початок - о 22:00. Онлайн-трансляція доступна на нашому сайті.

Попередня зустріч цих команд у Франції закінчилася нічиєю - 1:1.

Повʼязані теми:

Наступна публікація