Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин
У Німеччині арбітр скасував шедевральний гол через те, що м’яч влучив йому в сідниці

Рефері ще й вилучив з поля футболіста, гол якого не зарахував.

Цікавий епізод стався в матчі другої Бундесліги між "Ганновером" і "Дармштадтом".

Під час атаки господарів м’яч після навісу влучив у захисника, потім арбітру в сідниці, а від судді відскочив до Марка Штендери. Півзахисник красивим ударом з-за меж штрафного пробив точно у дев’ятку.

Проте, рефері вирішив звернувся до VAR і скасував взяття воріт. Згідно з правилами, після контакту м’яча з собою він присудив спірний м’яч. А Штендеру, який був невдоволений незарахованим голом, показав червону картку.

Уболівальники в соцмережах висловили своє обурення скасуванням забитого м’яча.

"Якщо ви ненавидите VAR, то подивіться гол, який тільки-но скасували. Просто тому, що м’яч потрапив в дупу судді", - написав один з фанатів.

Матч завершився з рахунком 2:1 на користь "Дармштадта".

"Дармштадт" замикає топ-10 другого за силою чемпіонату Німеччини, "Ганновер" йде третім з кінця.

Раніше в Німеччині арбітр призначив пенальті через безглуздий вчинок запасного гравця.

Залиште свій коментар

Вибір редакції