У Німеччині футболістам можуть заборонити секс та поцілунки

У Німеччині футболістам можуть заборонити секс та поцілунки

Півзахисник "Баварії" Томас Мюллер / Фото: Associated Press

Керівництво Бундесліги розробляє план, як мінімізувати шанси гравців заразитися коронавірусом.

Керівництво Бундесліги обговорює низку запобіжних заходів, які можуть бути застосовані до гравців у разі поновлення футбольного сезону, повідомляє Daily Mail.

За інформацією джерела, футболістам запропонували відмовитися від сексу і поцілунків зі своєю другою половинкою або іншими дівчатами через ризик заразитися.

На стадіонах під час матчів може бути присутні не більше 300 осіб. Гравці будуть користуватися тільки індивідуальними речами, наприклад, пляшками для напоїв.

Передматчеві фото і рукостискання будуть скасовані, післяматчеві інтерв'ю - зведені до мінімуму.

Після прибуття на матч всім гравцям будуть вимірювати температуру і перед тренуваннями робити тест на коронавірус. Після гри команди будуть залишати стадіон по черзі.

Напередодні глава Німецької футбольної ліги Крістіан Зайферт розповів, що клуби домовилися поновити сезон 9 травня, якщо влада дасть дозвіл на це. Однак, німецька поліція негативно відреагувала на цю ідею.

Раніше повідомлялося, що матчі Бундесліги після рестарту проводитимуться без глядачів та з обмеженою кількістю персоналу.

Турніри були призупинені від 13 березня через пандемію коронавірусної інфекції. Після 25 турів Бундесліги лідирує "Баварія", яка набрала 55 очок. Друге місце посідає "Боруссія" Дортмунд (51), третє - "Лейпциг" (50).

Зазначимо, що від 5 квітня клуби Бундесліги вже розпочали тренування на базах, зокрема “Баварія” займалася у міні-групах.

Нагадаємо, 23 квітня Виконком УЄФА  попросив асоціації надати плани з догравання сезону до 27 травняЯк альтернативу в організації готові схвалити різні скорочені формати завершення сезону: у вигляді плейоф або міні-турнірів.

Якщо чемпіонат доведеться завершити дочасно, учасників єврокубків наступного сезону визначатимуть за спортивним принципом, тобто за положенням в турнірній таблиці за підсумками кількості зіграних матчів. Також в УЄФА пояснили, кого не допустять до єврокубків-2020/21.

Повʼязані теми:

Наступна публікація