У трусах чіплялися до дівчат: клуб УПЛ відреагував на п'яний дебош своїх футболістів у потязі

У трусах чіплялися до дівчат: клуб УПЛ відреагував на п'яний дебош своїх футболістів у потязі

Фото: ФК Колос

Ковалівський клуб виступив з офіційною заявою.

Клуб елітного дивізіону Чемпіонату України "Колос" із Ковалівки дав коментар щодо інформації ЗМІ про безлади, які гравці команди у нетверезому стані влаштували під час повернення з матчу 20-го туру української Прем'єр-ліги проти "Минаю".

Ресурс Obozrevatel повідомляв, що гравці "Колоса" Володимир Лисенко, Вадим Мілько, В'ячеслав Чурко і ще один невпізнаний футболіст п'яними почали чіплятися до дівчат із сусіднього купе в потязі Ужгород - Київ. 

"19 квітня на сайті Obozrevatel.сom опублікована стаття під назвою “Футболісти “Колоса” устроили дебош в поезде”, яка була швидко підхоплена та поширена іншими електронними ЗМІ.

Впадає в очі рівень професійного підходу працівника даного інтернет-порталу (Марія Шевчук), яка для об’єктивного висвітлення інформації не спромоглася звернутися до Клубу за коментарями, але не оминула дорікнути про відсутність реакції з нашого боку.

Офіційно заявляємо, що жодних звернень, в тому числі від правоохоронних органів, журналістів, ЗМІ, Укрзалізниці чи інших учасників даної ситуації на момент виходу вищезазначеної статті  до нас не надходило.

Крім того, автором статті були використані та розповсюджені зображення і персональні дані інших футболістів, які жодного відношення до даної ситуації не мають.

Вважаємо, що такий підхід професійного журналіста до висвітлення настільки резонансної інформації є недопустимим і в зв’язку з цим не маємо наміру коментувати дану ситуацію постфактум. 

При цьому, ФК “Колос” засуджує будь-яку протиправну та аморальну поведінку незважаючи на особистості та виступає проти подібних дій.

В той же час, ми переконані, що “відновлення справедливості” за рахунок породження іншої несправедливості є також аморальним.

Також, користуючись нагодою хочемо попросити вибачення у своїх вболівальників за те, що ті змушені спостерігати за подібними ситуаціями", - йдеться в заяві ковалівського клубу.

  • Матч "Миная" і "Колоса" завершився з рахунком 0:0.
  • Після 22 турів "Колос" посідає в турнірній таблиці УПЛ 6-те місце. В активі команди з Ковалівки 34 очки.

Повʼязані теми:

Наступна публікація