Учитель переграв учня: як "Наполі" зробив фантастичний камбек у матчі з "Міланом"

Учитель переграв учня: як "Наполі" зробив фантастичний камбек у матчі з "Міланом"

Фото: Reuters

"Партенопейці" відігралися з 0:2.

"Наполі" у рамках 2 туру Серії А здобув видовищну перемогу над "Міланом" з рахунком 3:2.

Цікаво, що першими відкрили рахунок у зустрічі "россонері" - Джакомо Бонавентура на 14 хвилині вивів свою команду вперед після неймовірного удару з середньої дистанції.

На початку другої половини протистояння гості несподівано подвоїли свою перевагу на табло - Давіде Калабрія на 49 хвилині першим дотиком замкнув передачу від Сусо.

Фото: Reuters

Лише після цього футболісти "Наполі" вирішили пограти у футбол. На 53 та на 67 хвилинах гри Петр Зьєлінські дублем засмутив юного голкіпера "Мілана" - Джанлуїджі Доннаруму.

Перемогу "партенопейцям" приніс точний удар у виконанні Дріса Мертенса. Бельгієць вдало завершив атаку своєї команди з правого флангу, забивши гол вже у порожні ворота.

Фото: Reuters

Таким чином, перемігши "Мілан", неаполітанці наздогнали "Ювентус" у турнірній таблиці чемпіонату Італії. Наразі в обох команд по шість балів. "Мілан", своєю чергою, маючи гру в запасі, ще перебуває без набраних очок. Зазначимо, що керманичем "Наполі" є Карло Анчелотті, який тренував у "Мілані" чинного керманича "россонері" - Дженаро Гаттузо.

Повʼязані теми:

Наступна публікація