"Це нісенітниця": подруга Гуцу прокоментувала гучні зізнання спортсменки про зґвалтування

"Це нісенітниця": подруга Гуцу прокоментувала гучні зізнання спортсменки про зґвалтування

Фото: ТСН

А мати обвинуваченого білоруса вважає, що їх причиною є конкуренція в бізнесі.

Олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Тетяна Гуцу звинуватила іншого олімпійського чемпіона Віталія Щерба у зґвалтуванні. Цей злочин нібито стався 26 років тому в німецькому Штутґарті, коли українка та білорус виступали в об'єднаній команді одразу після розпаду СРСР, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

У своєму дописі в соцмережі вона згадала двох колег – Тетяну Торопову та Рустама Шарипова. Мовляв, перша не захистила подругу, а другий промовчав, щоби прикрити свого друга. Торопова, яка нині живе в Бішкеку, заявила, що приголомшена словами колишньої подруги. «Це нісенітниця взагалі. Як можна зараз – стільки часу минуло. Стресу в неї не було, якби я бачила, що їй погано, невже я б її не підтримала. Я не буду захищати ні її, ні його, тому що я свічки не тримала, але при мені насилля не було», - каже вона.

Українська олімпійська чемпіонка з гімнастки звинуватила білоруського колегу у зґвалтуванні

Українська олімпійська чемпіонка з гімнастки звинуватила білоруського колегу у зґвалтуванні

Дворазовий олімпійський чемпіон Рустам Шарипов, який згодом виступав за Україну, а нині живе у США, ігнорує і дзвінки, і повідомлення на телефон. Обвинувачений шестиразовий олімпійський чемпіон Віталій Щербо нині проживає в Лас-Вегасі, де має власну школу. Щойно в нього настав ранок, Щербо заблокував можливість писати йому повідомлення, а сторінка його школи у соцмережах зникла. Телефонні дзвінки Щербо також ігнорує. Багаторазова оліймпійська чемпіонка Стелла Захарова характеризує цього чоловіка, як тирана та дуже жорстку людину. «Не зовсім адекватна людина – це присутнє», - каже вона. Однак ставати на чийсь бік не поспішає – каже, що воліє бути на боці закону.

І Гуцу, і Щербо давно живуть у США і мають там свої школи гімнастики. Мама Віталія вважає, що звинувачення Тетяни мають пояснення в конкуренції між школами, котрі є бізнесом обох колишніх спортсменів. Мовляв, репутації Щербо хочуть завдати удару, наслідком котрого будуть фінансові збитки. Тим часом Гуцу збирається позиватися на Щербо до суду.

Кореспондент ТСН Дмитро Фурдак

Повʼязані теми:

Наступна публікація