Українська каратистка виграла "золото" зі зламаним пальцем

Українська каратистка виграла "золото" зі зламаним пальцем

Фото: twitter.com

Коли ціна перемога коштує дуже дорого.

9 червня українська каратистка Анджеліка Терлюга посіла перше місце на турнірі Прем'єр-ліги в Шанхаї.

У вирішальний сутичці до 55 кг Терлюга здолала представницю Китаю - Дін Цзямей. Україна зім'яла опонентку з рахунком 6:0.

Як виявилося пізніше, перемога далася Анджеліці великою ціною. За її словами, за два тижні до початку змагань вона зламала палець на нозі.

"Ця золота медаль була особливою ... Цей рік для мене нереально важкий і одночасно успішний, але ніхто не говорив, що буде легко. Четвертий фінал Прем'єр Ліги в цьому році. Все круто! Я не вірю своєму щастю! Але просто хочу, щоб ви хоч на секунду розуміли, через що нам доводиться проходити, коли ви бачите милу фотку з медаллю на п'єдесталі.

Отже, історія, про яку тепер можна спокійно розповісти:

Рівно за два тижні до цього турніру я зламала мізинець на нозі на тренуванні. Стопа посиніла і ходити було нереально боляче. І тут я дуже хочу подякувати моєму лікарю за підприємливість і творчий підхід. Завдяки йому я вже почала тренування через 5 днів після перелому в спеціальному бандажі (який він змайстрував сам) на зборах в Німеччині. Намагалася не звертати уваги на біль в нозі і вирушила на змагання до Шанхаю.

Я дуже рада такому результату цього ризику. Ми це зробили! Під словом "ми" я маю на увазі мого тренера, лікаря і головного тренера національної збірної, всі, хто ризикнули разом зі мною. Виступала я в звичайних тейпах і просто терпіла. Добре, що все добре. Всім вдячна за підтримку і віру в мене! Наступний старт - Європейські Ігри в Мінську", - написала Терлюга на своїй сторінці в Instagram.

  • Раніше Терлюга здобула "золото" на турнірах в Парижі та Рабаті, а також "срібло" в Дубаї.

Повʼязані теми:

Наступна публікація