Український хокеїст заспівав пісню "Show Must Go On" одразу після гри чемпіонату

Український хокеїст заспівав пісню "Show Must Go On" одразу після гри чемпіонату

Український хокеїст заспівав пісню "Show Must Go On" одразу після гри чемпіонату

Гравця надихнула чергова перемога у лізі.

Хокеїст клубу "Донбас" Микита Коваленко після поєдинку 34-го туру чемпіонату України проти "Білого Барса" виконав легендарний хіт групи "Queen" - "Show Must Go On".

20-річний гравець пояснив своє рішення тим, що він просто хотів подарувати вболівальникам радість, адже вони, на його думку, кожний матч несамовито підтримують їх, а тому просто заслуговують на це.

"У першій грі у нашій ланці не вийшло забити, якось не йшло, а сьогодні вдалося закинути буквально в третій або четвертій зміні. З'явився якийсь кураж, і нехай голів в результаті вийшло трохи, шайба просто не йшла у ворота, команда змогла перемогти. І не можу не відзначити, що сьогодні здорово зіграли воротарі. У матчах, що залишилися, сподіваюся, перемоги будуть з різницею більше ніж в одну-дві шайби, хоча найголовніше - це перемога.

Не знаю, чому саме ця пісня ... якось приклеїлася. Ну і потім, вона називається "The Show Must Go On" - хотілося подарувати уболівальникам ті емоції, які вони дарують нам. Я почув дуже багато класних і приємних слів, і хотів зробити подарунок у відповідь. Сподіваюся, що все вийшло і їм сподобалося", - цитує слова Коваленка офіційний сайт української хокейної ліги.

Слід зазначити, що сама гра між "Донбасом" та "Білим Барсом" завершилася з рахунком 2:1. Після 34 турів донецький колектив є беззаперечним лідером турнірної таблиці - в активі "Донбаса" 102 бали.

Повʼязані теми:

Наступна публікація