Усик - Чісора: промоутер українця поділився новими подробицями довгоочікуваного бою

Усик - Чісора: промоутер українця поділився новими подробицями довгоочікуваного бою

Mark Robinson/Matchroom Boxing

Поєдинок може відбутися з глядачами.

Бій між українцем Олександром Усиком та британцем Дереком Чісорою планують провести 31 жовтня. Наразі тривають переговори між сторонами, а найближчим часом буде ухвалено остаточне рішення.

Про це повідомив промоутер Усика Олександр Красюк.

За словами менеджера, все буде залежати від ситуації з пандемією коронавірусу у Великій Британії, де повинен відбутися поєдинок. Організатори сподіваються, що подію можна буде організувати з глядачами.

"Ми зараз домовляємося. Якщо знайдемо спільну мову, бій відбудеться 31 жовтня.

Присутність уболівальників? Все буде залежати від того, як буде розвиватися ситуація у Великій Британії. Станом на сьогодні, місцевий уряд дозволяє певній кількості уболівальників, чи то 25%, чи 50% відвідувати спортивні заходи від першого жовтня", - передає слова Красюка Luckypunchnet.

Александр Красюк: «Если мы найдём общий язык, бой Усик - Чисора состоится 31 октября» Александр Красюк, генеральный...

Опубліковано Luckypunch.net Субота, 5 вересня 2020 р.
  • Бій Усик - Чісора мав відбутися ще у травні, але був перенесений через пандемію COVID-19. 
     
  • Усик провів 17 поєдинків у професіоналах та здобув 17 перемог (13 нокаутом), 16 із них - у першій важкій вазі. У надважкій вазі дебютував 13 жовтня 2019 року, перемігши Чазза Візерспуна. Бій з Чісорою буде для нього другим у хевівейті.
     
  • Чісора в останньому бою в ніч проти 27 жовтня нокаутував співвітчизника Девіда Прайса, здобувши 32-гу перемогу в 41 поєдинку в професійному боксі (23 нокаути).

Повʼязані теми:

Наступна публікація