Усик прийшов на зважування з Белью в шалику "Манчестер Сіті"

Усик прийшов на зважування з Белью в шалику "Манчестер Сіті"

Фото: Reuters

А потім виграв у британця дуель поглядів.

Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик несподівано завітав на традиційну церемонію зважування в шалику чинного чемпіона Англії - "Манчестер Сіті".

Сашко одягнув атрибутику "манкуніанців" та в ній провів дуель поглядів зі своїм майбутнім опонентом. Подивившись один одному в очі, боксери потисли руки та розійшлися.

Фото: Reuters
Фото: Reuters

Як з'ясувалося пізніше, Усик є фанатом українського футболіста Олександра Зінченка, який виступає саме за манчестерський колектив. Цікаво,що Белью підтримує "Евертон".

"Вихід в шалику Сіті? Олександр підтримує свого друга, Сашка Зінченка, вони спілкуються, тому він вийшов в шарфі Сіті", - сказав менеджер боксера Олександр Красюк.

Що стосується зважування, то тут здобув своєрідну перемогу вже Белью. Британець виявився на півтора кілограма важчим за Усика. Вага Тоні склала 90,265. Сашко, своєю чергою, показав вагу 89,811.

Фото: Reuters
Фото: Reuters
Фото: Reuters

Нагадаємо, що бій Усик - Белью відбудеться 10 листопада в Манчестері. На кону стоятимуть пояси за версіями WBA, WBO, WBC та IBF, якими володіє саме Cашко. Орієнтовний час початку поєдинку - о 23:30 за Києвом.

Повʼязані теми:

Наступна публікація