В "Шахтарі" пояснили, чому відпустили Фернандіньо за меншу суму

В "Шахтарі" пояснили, чому відпустили Фернандіньо за меншу суму

"Манчестер Сіті" ощасливить Фернандіньо / Фото: mcfc.co.uk

"Гірники" пішли на поступки англійцям, коли ті запропонували Фернандіньо хороші умови.

Керівництво донецького "Шахтаря" відпустило бразильського півзахисника Фернандіньо за 40 мільйонів євро, бо "Манчестер Сіті" зробить футболіста щасливим у новому клубі.

Саме так пояснив ситуацію генеральний директор клубу Сергій Палкін на своїй сторінці у Facebook. За словами Палкіна, бос "гірників" Рінат Ахметов висловив готовність відмовитися від задекларованої суми в 50 мільйонів у тому випадку, якщо футболісту запропонують контракт, який ощасливить його.

В іншому випадку чемпіон України був готовий надати Фернандіньо ті ж умови контракту, як і англійський клуб та зробити все, щоб він залишився у Донецьку.

"Ми були готові прийняти і поважати будь-яке рішення Фернандіньо. Коли "Манчестер Сіті" запропонував контракт, який повністю задовольнив гравця, Ферна вирішив спробувати свої сили в англійській Прем'єр-лізі.

Рінат Ахметов сердечно подякував йому за роки, проведені в "Шахтарі", за величезний внесок у наші перемоги і прекрасні людські якості і побажав йому удачі в новій команді", - пояснив Палкін.

Повʼязані теми:

Наступна публікація