"У шоці, що "стрижете" лаве з дітей. Це не по-пацанськи, це підло": Берінчик "розніс" Федерацію MMA України за хабарі

"У шоці, що "стрижете" лаве з дітей. Це не по-пацанськи, це підло": Берінчик "розніс" Федерацію MMA України за хабарі

Фото Вальдемар Горлушко/K2 Promotions Ukraine

В українському спорті назріває гучний скандал.

Зірковий український боксер Денис Берінчик виступив з різкою критикою на адресу Федерації змішаних єдиноборств (MMA) України за дискваліфікацію кількох учасників Чемпіонату країни серед дітей, юнаків та юніорів.

Раніше організація відсторонила від участі у змаганнях 11 спортсменів:

Берінчик відреагував на новину спічем у сторіс Instagram. "Вечір у хату. Хлопці з національної федерації, ви явно переплутали спорт зі своєю пісочницею. Я як фіналіст Олімпійських ігор абсолютно проти таких персонажів у спорті. Ви нічого спільного зі спортом не маєте. Це не ваш особистий спорт і врешті-решт, ви нічого такого для спорту не зробили, що б так його топтати.

Я підніму всіх олімпійців - ми це так не залишимо. Або ви щось для дітей зробили, що дозволяє вам так себе поводити. Мало того, що ви "зістригли" лаве, яке здали вам як внески, а вони були найдорожчі в Україні. Хоча незрозуміло чому.

Адже чемпіонат ви проводили не в палаці спорту, а в сараї. Вам потрібні були гроші для відпочинку в Одесі? Так треба було піти працювати, а не дітей оббирати. Хоча ви і працювати, напевно, не вмієте, судячи з вашого стану справ і стилю життя. Це не по-пацанськи, це підло.

Слідкуйте за новинами - ви скоро станете їхніми героями. Удачі вам, у вашому "бізнесі", він скоро закінчиться, хапуги. Я в шоці: то ви зі збірників по дві тисячі доларів "стрижете", щоб вони до складу збірної потрапили, то тепер дітей "стрижете". Що далі?

На що ще ви здатні, спортяги? Ваші забухані черева видно раніше, ніж вас, а ви, замість того, щоб зайнятися собою, реально спортом і показати дітям приклад - позбавляєте їх медалей через те, що самі ви не здатні розвивати спорт. Так не можна. Думайте", - написав Денис.

Фото: instagram.com/berinchyk

Як повідомляв раніше ТСН Проспорт, Берінчик посварився в соцмережі зі співвітчизником і колегою Іваном Редкачем.

Повʼязані теми:

Наступна публікація