В Україні достроково завершили баскетбольну Суперлігу через коронавірусний карантин

В Україні достроково завершили баскетбольну Суперлігу через коронавірусний карантин

facebook.com/pg/kyivbasket

Виконком ФБУ провів засідання в онлайн-режимі.

Федерація баскетболу України (ФБУ) оголосила про завершення розіграшу Суперліги поточного сезону через можливе поширення коронавірусу.

Рішення ухвалено на екстреному засідання Виконкому ФБУ, яке відбулося в онлайн-режимі.

Завершено також розіграш Вищої ліги України, а також жіночих чемпіонатів (Суперліги та Вищої ліги). "Фінал чотирьох" Кубка України перенесено на вересень 2020 року. Він мав відбутися 14 та 15 березня у Южному.

Причиною стало те, що 11 березня Кабмін ухвалив рішення щодо введення карантину через загрозу поширення епідемії коронавірусу.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ НА МОМЕНТ ЗАВЕРШЕННЯ СЕЗОНУ

Зазначимо, що на матчі футбольної Прем'єр-ліги (УПЛ) не пускатимуть глядачів. За порожніх трибун відбудуться 23-24 тури.

Нагадаємо, раніше НБА зупинила регулярний чемпіонат після того, як у гравця "Юта Джаз" виявили коронавірус.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Спалах коронавірусу розпочався з ринку морепродуктів та тварин у китайському місті Ухань. Він викликає симптоми, схожі на застуду, але швидко вражає легені й інші органи. Патоген належить до великої родини коронавірусів.

В Україні 3 березня в Чернівцях зафіксували перший випадок інфікування COVID-19. Зараження виявили у чоловіка, який повернувся з Італії. Від 12-го березня в Україні введено карантин на три тижні.

Спортивні події скасовують або проводять за порожніх трибун.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація