"Вафля фарбована, відіб'ю тобі всю фарбу з голови": зірки українського боксу влаштували "зарубу" в соцмережах

"Вафля фарбована, відіб'ю тобі всю фарбу з голови": зірки українського боксу влаштували "зарубу" в соцмережах

Фото: https://www.facebook.com/vanyajunito.redkach?fref=ts

Конфлікт набирає обертів.

Володар титулу WBO International у легкій вазі Денис Берінчик після публічної сварки зі співвітчизником Іваном Редкачем, який виступає в напівсередній ваговій категорії, кинув йому виклик.

"Давай після Лобова в Bare Knuckle Fighting Championship у 64 кг. Готовий на голих кулаках битися, вафля фарбована? Відіб'ю тобі фарбу з голови", - написав Берінчик в Instagram.

Фото: ua.tribuna

Редкач відповів у Facebook: "Денис, привіт. У тебе є менеджер або промоутер, нехай вони пришлють моєму менеджеру контракт, я дам тобі реванш. Я переміг тебе в аматорах, у З-му раунді зупинили бій. Я сподіваюся, ваша команда прийме мою угоду. Я відповідаю за слова, а ви відповідаєте?

Тільки тепер вудки свої не змотуй, у Бровари я точно не приїду. Я чекаю тебе у США. Спущуся в 61,2 кг, щоб дати прикурити тобі ще раз, а ти, будь добрий, відповідай за свої слова.

Не будь пустодзвоном, будь чоловіком. Досить бити бомжів у Броварах. Приїжджай до США, влаштуємо хороший бій. Якщо ти не готовий приїхати, тоді - у проект "Останній Герой".

  • Редкач на професійному ринзі провів 31 поєдинок: здобув 23 перемоги (18 нокаутом), зазнав 6 поразок і один раз звів бій до нічиєї. Ще один поєдинок було визнано таким, що не відбувся.
  • В активі Берінчика 15 перемог (9 нокаутом) у 15 боях на професійному ринзі. Після успішного захисту титулу проти чилійця Хосе Санчеса українець вирішив спробувати себе в кулачних боях і викликав на поєдинок колишнього бійця UFC Артема Лобова на прізвисько "Російський молот". Через травму Дениса їхній бій перенесли на 24 липня.

Як повідомляв раніше ТСН Проспорт, Редкач влаштував розбірки в соцмережі з колишнім чемпіоном світу Олександром Гвоздиком.

Повʼязані теми:

Наступна публікація