"Великі чемпіони так не роблять": ексфутболіст "Ювентуса" дорікнув Роналду за скандальний вчинок

"Великі чемпіони так не роблять": ексфутболіст "Ювентуса" дорікнув Роналду за скандальний вчинок

Фото: Associated Press

Зірковий португалець кинув клубну футболку на газон після матчу з "грифонами".

Колишній нападник "Ювентуса" і збірної Італії Лука Тоні дав оцінку поведінці форварда "б’янконері" Кріштіану Роналду, який після матчу 30-го туру Серії А з "Дженоа" кинув на поле футболку туринського клубу.

У соцмережах багато фанатів "Старої синьйори" розкритикували Роналду, звинувативши в неповазі до клубу та його символіки. Виявилося, що португалець кинув футболку на газон у відповідь на прохання болбоя, який попросив "сувенір" у свого кумира.

"Він дуже важливий для "Ювентуса". Роналду - провідний бомбардир, він багато забиває. Але часом мене не вражає його ставлення до команди.

Пригадую, коли грав сам. Я був дуже егоїстичним, але, і коли не забивав, залишався на полі, щоб відсвяткувати. Я стримував розчарування. Незалежно від того, випадковість це чи ні, футболки не кидають. Іноді великі чемпіони повинні показувати приклад", - цитує Тоні Tuttosport.

ВІДЕО ЕПІЗОДУ

"Ювентус" переміг "Дженоа" з рахунком 3:1, але Роналду не зумів відзначитися голом.

Після поєдинку головний тренер туринців Андреа Пірло прокоментував знервовану поведінку португальця.

"Це нормально, тому що Роналду хотів забити гол, особливо в той момент, коли ми почали відчувати проблеми. Кріштіану є чемпіоном і завжди хоче робити свій внесок в успіхи", - сказав Пірло.

  • За 8 турів до завершення чемпіонат "Ювентус" йде на третьому місці в Серії А, відстаючи від "Мілана" та "Інтера" на одне та 12 очок відповідно.
  • У наступному турі "б’янконері" 18 квітня на виїзді зустрінуться з "Аталантою", яка поступається туринському клубу всього одним балом.

Повʼязані теми:

Наступна публікація