Відбір до Євро-2020. Англія за десять хвилин розбила Косово, Чехія несподівано поступилася Болгарії

Відбір до Євро-2020. Англія за десять хвилин розбила Косово, Чехія несподівано поступилася Болгарії

Фото: Associated Press

Хоча в цій групі вже все відомо.

У групі А відбору до Чемпіонату Єврпи-2020 відбулися заключні матчі 10-го туру.

Збірна Англії, яка вже гарантувала собі участь на континентальній першості, розбила на виїзді Косово з рахунком 4:0.

Підопічні Гарета Саутгейта відзначилися першим м'ячем у воротах суперника на 32 хвилині - Гаррі Вінкс, скориставшись незрозумілими діями захисту господарів, спокійно переграв голкіпера та вивів таким чином свою команду вперед.

Після цього, основні події в цій дуелі сталися лише під кінець. Від 79 до 90 хвилин англійці тричі відзначилися у сітці воріт Косова та здобули переконливу перемогу.

За гостей забивали Харрі Кейн (79), Маркус Рашфорд (83) та Мейсон Маунт (90). 

Фото: Associated Press
Фото: Associated Press

Зазначимо, що свій дебютний поєдинок у светрі англійців провів 27-річний голкіпер Нік Поуп ("Бернлі"). Раніше він відіграв лише 25 хвилин у контрольному спарингу проти Коста-Рики в червні 2018 року.

  • Після цього результату Англія набрала 21 бал. Косово, своєю чергою, залишилося з 11 очками на третій сходинці. Вони ще мають шанс потрапити на Євро-2020 через стикові поєдинки.

В іншій зустрічі цієї групи Болгарія вдома несподівано здолала Чехію з рахунком 1:0, яка вже також з путівкою на континентальну першість.

Єдиний гол до свого активу записав Василь Божиков (56 хвилина).

  • Чехи з 15 пунктами завершили кваліфікацію на другому місці. Болгарія, тим часом, набрала шість балів та закріпилася на четвертій позиції. Як й Косово, вона зіграє в стикових матчах.

Повʼязані теми:

Наступна публікація