Відбір до Євро-2020. Нідерланди завдяки фантастичній кінцівці вирвали перемогу над Північною Ірландією

Відбір до Євро-2020. Нідерланди завдяки фантастичній кінцівці вирвали перемогу над Північною Ірландією

Фото: Associated Press

І загострили неймовірну інтригу в групі.

Збірна Нідерландів у рамках 7-го туру відбору до Чемпіонату Європи здобула вдома вольову перемогу над Північною Ірландією з рахунком 3:1.

Основні події в цій дуелі розгорнулися в другій половині гри. Більш того, всі голи припали на останні 20 хвилин часу.

На 75 хвилині гості несподівано відкрили рахунок - Джош Мадженніс після передачі у виконанні Стуарта Далласа пробив голкіпера "оран'є" та вивів таким чином свою команду вперед.

Фото: Associated Press
Фото: Associated Press

Відновити паритет у цьому матчі підопічні Рональда Кумана зуміли вже за п'ять хвилин, коли Мемфіс Депай з лінії воротарського низом надіслав ігрове знаряддя точно в кут.

Коли здавалося, що Нідерланди несподівано втратять важливі очки, своє слово сказав Люк Де Йонг. 29-річний форвард на першій компенсованій до основного часу хвилині з другої спроби влучив у ворота, забивши переможний гол у цьому протистоянні.

Остаточну крапку постав усе той ж Депай. Вінгер збірної Нідерландів на 90+4 хвилині холоднокровно розібрався з голкіпером гостей після пасу від Де Йонга.

Отже, перемігши Північну Ірландію, Нідерланди набрали 12 очок та створили неймовірну інтригу в в цій групі. Стільки ж балів мають Німеччина та Північна Ірландія, але у британців зіграно на один матч більше.

  • 13 жовтня збірна Нідерландів зіграє на виїзді проти Білорусі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація