Відбір до Євро-2020. Німеччина відвантажила вісім голів Естонії, Італія на останніх хвилинах здолала боснійців

Відбір до Євро-2020. Німеччина відвантажила вісім голів Естонії, Італія на останніх хвилинах здолала боснійців

Фото: Associated Press

Гранди по різному здобули три бали.

Збірна Німеччини в рамках 4 туру групової стадії відбору до Чемпіонату Європи-2020 декласувала в рідних стінах збірну Естонії з рахунком 8:0.

"Бундестім" розпочали розгром суперника вже на десятій хвилині, коли Марко Ройс замкнув передачу від Тіло Керера. Після цього м'ячі залетали один за одним.

До перерви німці ще чотири рази змушували естонців розпочинати гру з центру поля. Забитими голами відзначилися Серж Гнабрі (17), Леон Горетцка (20), Ілкай Гюндоган (26 - з пенальті) та знову Марко Ройс (37).

У другій половині дуелі за господарів відзначився все той ж Гнабрі (62) та ще по одному голу до свого активу записали Тімо Вернер (79) та Лерой Сане (88).

Після цієї перемоги збірна Німеччини продовжує йти на другій сходинці в турнірній таблиці. Наразі в їхньому активі дев'ять балів з дев'яти. Перша позиція, як й раніше, залишається за Північною Ірландією - вони мають 12 очок. Естонія, своєю чергою, ще не має залікових пунктів у цій кваліфікації.

В іншому матчі цього ігрового дня збірна Італії у вольовому стилі переграла Боснію та Герцеговину з рахунком 2:1.

Гості вийшли вперед на 32 хвилині завдяки зусиллям зіркового нападника Едіна Джеко.

Підопічні Роберто Манчіні не знітилися та на 49 хвилині відновили паритет у зустрічі, постарався Лоренцо Інсін'є. Коли здавалося, що команди поділять очки та відбудеться своєрідна сенсація, за справу взявся Марко Вератті, який за чотири хвилини до кінця основного часу пробив голкіпера суперника, принісши таким чином своїй команді важливі три бали.

Ця перемога дозволила італійцям йти без втрат у цьому відбірковому циклі. Наразі в їхньому активі чотири перемоги в чотирьох іграх та, як наслідок, беззаперечне перше місце. Що стосується боснійців, то вони залишилися з чотирма очками на передостанній, п'ятій, сходинці.

Повʼязані теми:

Наступна публікація