Відомий промоутер очікує справжню "війну" в бою між Дерев'яченком та Головкіним

Відомий промоутер очікує справжню "війну" в бою між Дерев'яченком та Головкіним

Фото: Associated Press

Боксери сперечатимуться одразу за два титули.

Один з найвідоміших промоутерів сучасності Едді Хірн поділився думками від майбутньої дуелі між українцем Сергієм Дерев'янченком та Геннадієм Головкіним (Казахстан).

Хірн похвалив обох боксерів та зазначив, що очікує на справжню війну між ними.

"Головкін отримав шанс стати чемпіоном світу. Він втратив свої титули в бою з Саулем Альваресом. Але це вже історія. IBF розпорядилася, аби Геннадій бився з Дерев'янченком. Сергій - дуже хороший боксер. Ви бачили, що він програв Деніелу Джейкобсу в близькому бою. Того вечора Джейкобс відбоксував ідеально в плані техніки. У підсумку він перебоксував Дерев'янченка.

Головкін не намагатиметься перебоксувати Сергія. Він спробує перемогти Дерев'янченка в бою. Можливо, в стартових раундах йому і вдасться перебоксувати суперника, але зробити це дуже складно.

Головкін намагатиметься змусити Дерев'янченка битися. Останній бій Сергія проти Джека Кулькая був захопливим. Йому подобається стояти на місці і битися. Дерев'янченко - великий і сильний хлопець. Мені здається, що вони влаштують війну", - сказав Хірн в інтерв'ю YouTube-каналу IFL TV.

Бій Дерев'янченко - Головкін відбудеться 5 жовтня в Нью-Йорку. На кону цього протистояння стоятимуть два титули за версіями IBF та IBO в середній вазі.

  • Наразі в активі Дерев’янченка 13 перемог (10 нокаутом) та 1 поразка на професійному рингу.
  • У послужному списку Головкіна 39 перемог (35 нокаутом), 1 нічия та 1 поразка.

Додамо, що для Сергія це буде вже друга спроба стати чемпіоном світу. У жовтні 2018 року Дерев'янченко програв американцю Деніелу Джейкобсу бій за титул IBF.

В останньому бою у квітні цього року Дерев’янченко рішенням суддів переміг німецького боксера Джека Кулькая і став обов'язковим претендентом на чемпіонський пояс IBF в середній вазі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація