Він повернувся: легендарний півзахисник "Динамо" завітав до Києва та зустрівся з Суркісом

Він повернувся: легендарний півзахисник "Динамо" завітав до Києва та зустрівся з Суркісом

Фото: ФК Динамо Київ

Гравець віддав киянам сім років.

Екс-футболіст київського "Динамо" Діого Рінкон завітав у гості до своєї колишньої команди.

Рінкон, який віддав киянам сім років своєї кар'єри (з 2002 до 2009), зустрівся з президентом "Динамо" Ігорем Суркісом.

"Я сумую за Україною, за "Динамо", що цілком природно. В останні роки займаюся соціальними проектами, ми об'їхали багато країн, а відвідавши Україну, я відчув неймовірні емоції, які неможливо передати словами. Думаємо про те, щоб створити в Україні футбольну школу, виховувати молоде покоління футболістів.

Природно, часто згадую свої матчі за "Динамо", для мене це особливі моменти в житті, емоційні. Як професіонал, вважаю, що ці роки були найкращими для мене. Сподіваюся, стиль моєї гри подобався уболівальникам "Динамо". Пам'ятаю м'ячі, які забивав "Шахтарю", я робив це для командного успіху, - цитує слова Рінкона офіційний сайт "Динамо".

Фото: ФК Динамо Київ

Емоціями від зустрічі з колишнім гравцем команди поділився й президент Ігор Суркіс.

"З перших же матчів завоював симпатії уболівальників, і вони його згадують з теплотою. Діого - приклад того, як повинна працювати селекція, яких гравців слід запрошувати в "Динамо".

Прочитав в Інтернеті, що він перебуває в Києві, дуже зрадів і відразу ж запросив його до нас в клуб, хотілося побачитися. Згадую ті роки, коли цей футболіст у нас грав, тоді я отримував величезне задоволення від футболу, який він показував, як і всі вболівальники. Він запам'ятався тут своєю грою і роботою. Рінкон був одним з небагатьох з бразильців, яких можна назвати справжніми українцями. Я вдячний йому за ті роки, які він провів у "Динамо".

Сьогодні він з чистою душею приїжджає до Києва, я його зустрічаю з задоволенням, ми поспілкуємося, вип'ємо кави і, можливо, в подальшому навіть будемо співпрацювати. Адже нас цікавить бразильський ринок", - зазначив Суркіс.

Нагадаємо, що Рінкон провів за "Динамо" майже 200 поєдинків, у яких зумів відзначитися 71 забитими голом. Свою кар'єру Рінкон завершив у 2012 році.

Повʼязані теми:

Наступна публікація