Вісім голів на двох. "Челсі" створив божевільний камбек у поєдинку з "Аяксом"

Вісім голів на двох. "Челсі" створив божевільний камбек у поєдинку з "Аяксом"

Фото: Associated Press

Амстердамський клуб догравав матч удев'ятьох.

Лондонський "Челсі" у неймовірно багатому на події поєдинку 4-го туру групового раунду Ліги чемпіонів розписав нічию з амстердамським "Аяксом" - 4:4.

Команди жваво розпочали поєдинок і в перші п’ять хвилин обмінялися забитими голами. Спочатку юний нападник "Челсі" Теммі Абрахам зачепив м’яч після штрафного у виконанні Квінсі Промеса і той опинився у сітці воріт. Майже одразу підопічні Френка Лемпарда відігралися - пенальті реалізував Жоржиньйо.

Фото: Associated Press

Ще до перерви амстердамський клуб двічі відзначився у воротах "Челсі" - на 20-й хвилині Зієш асистував Промесу, а на 35-й забив сам розкішним ударом зі штрафного. Після пострілу марокканця м’яч від стійки відскочив у голову воротарю "Челсі" Кепі Аррісабалагі та опинився у сітці. Саме на стража воріт "пенсіонерів" записали автогол.

На 55-й хвилині ван де Беек забив четвертий м’яч у ворота "Челсі", поставивши лондонців у дуже складне становище.

Фото: Associated Press

Тим не менш, лондонський клуб зумів знайти резерви, щоб переломити хід зустрічі. На 63-й хвилині Аспілікуета відквитав один м’яч, а через п’яти хвилин "Аякс" залишився удев’ятьох - рефері вилучив з поля Блінда та Велтмана, показавши футболістам гостей другі жовті картки.

Фото: Associated Press

Останній отримав "гірчичник" за гру рукою у своєму штрафному майданчику. Вирок виконав Жоржиньйо, оформивши з пенальті дубль.

На цьому "сині" не зупинилися і дуже швидко зрівняли рахунок. Джеймс добив м’яч у сітку після відскоку від поперечини після удару головою від Зума.

Фото: Associated Press

На останніх хвилинах команда Лемпарда активно штурмувала ворота суперника, який догравав удев’ятьох, але мусила задовольнитися нічиєю - 4:4.

У паралельному матчі групи H "Валенсія" з рахунком 4:1 розгромила "Лілль".

Таким чином, після 4-го туру в "Аякса", "Челсі" та "Валенсії" по 7 очок. "Лілль" з 1 набраним балом є абсолютним аутсайдером квартету.

Повʼязані теми:

Наступна публікація