"Воліли б взагалі ніколи з ними не зустрічатися". Тренер "Арсенала" не хоче грати з "Ліверпулем"

"Воліли б взагалі ніколи з ними не зустрічатися". Тренер "Арсенала" не хоче грати з "Ліверпулем"

Фото: Associated Press

Але, за п'ять днів їм доведеться з ними зустрітися.

Головний тренер лондонського "Арсенала" Унаї Емері прокоментував майбутню дуель з "Ліверпулем", яка відбудеться в рамках 4-го туру англійської Прем'єр-ліги.

За словами іспанського фахівця, він не надто хоче зустрічатися з чинним переможцем Ліги чемпіонів. Емері зазначив, що він би взагалі намагався уникати поєдинків з "червоними". Попри це, керманич лондонців готовий дати бій колективу Юргена Клоппа.

"Ми не хочемо грати з "Ліверпулем". Ми вважали за краще б взагалі ніколи з ними не зустрічатися. Проте, для нас це відмінний виклик і перевірка на міцність. Для уболівальників, для всіх нас вирушити на "Енфілд" з шістьма очками в активі - це здорово.

Наша мета - скоротити відставання від "Ліверпуля", "Манчестер Сіті", "Тоттенхема" і "Челсі". Коли ми граємо з ними, це можливість показати, на що ми здатні. У вихідні нас чекає відмінний матч", - цитує слова Емері Sky Sports.

Зазначимо, що саме з "Ліверпулем" проведе свій наступний матч колектив Емері. 24 серпня о 19:30 ці команди вирішать, хто більше заслуговує на те, аби одноосібно очолити турнірну таблицю внутрішньої першості.

  • Після двох турів в активі "Ліверпуля" та "Арсенала" по шість набраних балів та. як наслідок, перші дві позиції в турнірній таблиці.

Повʼязані теми:

Наступна публікація