Володимир Кличко назвав умову, за якої він повернеться у ринг

Володимир Кличко назвав умову, за якої він повернеться у ринг

Фото: instagram.com/klitschko_official

Українець кожні два тижні проводить спаринг.

Колишній чемпіон світу Володимир Кличко розповів про те, за якої умови фанати боксу можуть знову його побачити у рингу.

Останній раз українця там бачили у квітні 2017 року, коли він програв британцю Ентоні Джошуа.

"Серце воїна не втрачено. Це в принципі неможливо. Ви не можете втратити це почуття. Ви просто вибираєте інше місце і інші правила. Я не скажу, що вони простіше чи важче. Просто інші. Зараз я сумую за своєю командою. Всі були сконцентровані на одній меті і дуже якісно виконували свою роботу.

У мене все ще є це. Тренуюся щодня, тому що це моя звичка. Це частина мого ставлення, яке я не відкладав трохи менше року після того, як пішов зі спорту. Кожні два тижні я проводжу спаринг, боксую шість раундів, а потім заспокоююсь. Тому я кажу: "якщо повернуся у ринг, то просто для благодійності".

Окремо Кличко розповів й про те, хто в нього вірив більше за всіх під час кар'єри

Я був невдахою серед братів Кличків. Дуже складний час. Навіть мій власний брат сказав: "тобі потрібно закінчити зі спортом". Всі відвернулися від мене. Усі. Окрім Бернда Бонте, мого менеджера, який завжди був зі мною під час моєї спортивної кар'єри. Він вірив в мене, і я продовжував рухатися. Я знав, що можу бути краще. Хотів це довести.

Це була моя мотивація. Знав, що те, що сталося в останніх боях - це був не я. Критика тоді загартувала мене. Я став сталевим", - цитує слова Кличко T-online.de.

Зовсім нещодавно зазначалося, що Кличко все ж вийде на ринг для зустрічі з Джошуа. Щоправда, відбудеться це лише у рамках підготовки британця до поєдинку з росіянином Олександром Повєткіним.

Повʼязані теми:

Наступна публікація