Володимир Кличко розхвалив Джошуа: він неймовірний атлет і вправний боксер

Володимир Кличко розхвалив Джошуа: він неймовірний атлет і вправний боксер

Фото: Reuters

Українець наголосив, що вірить у талант Ентоні.

Екс-чемпіон світу у надважкій вазі Володимир Кличко похвалив свого майбутнього суперника Ентоні Джошуа, з яким битиметься 29 квітня 2017 року на "Вемблі".

Британець не раз був у тренувальному таборі Кличка як спаринг-партнер, тому українець вважає, що той навчився багато чому.

"Є велика різниця: бій і підготовка до бою. Кожен боксер, хто запрошується в мій табір, відчуває це і розуміє, навіщо він тут - вчитися і допомагати. Я отримую досвід від них і ділюся своїм. Це нормально, я хочу, щоб люди вчилися, я щасливий поділитися. Щодо Джошуа, то йому мій табір мав піти на користь. Він побачив, як тренуються топ-бійці, він побачив, як готується чемпіон.

Я думаю, що Джошуа навчився багато чому. Він виразно пристосував це до своєї підготовки. Але і я не сидів склавши руки і спостерігав за ним. Можу сказати, що у нього прекрасна команда, яка підводить його до бою максимально сильним.

Так, він молодий і у нього всього 18 боїв. Але Майк Тайсон став чемпіоном світу в 20 років. Він став чемпіоном, будучи ще дитиною. Так що все відносно. Я вірю в талант Джошуа, він неймовірний атлет і вправний боксер. Незалежно від результату нашої зустрічі, я привітаю його", - сказав Кличко, якого цитує Boxing Scene.

14 грудня боксери провели перший офіційний захід, зустрівшись на "Вемблі". Квитки на бій продаватимуться від 40 фунтів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація