Володимир Кличко відповів на "виставкову собаку" грубіяна Тайсона

Володимир Кличко відповів на "виставкову собаку" грубіяна Тайсона

Кличко відповість Ф'юрі під час прес-конференції

Український боксер розповів про майбутній бій з британцем.

Чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Володимир Кличко в ексклюзивному інтерв'ю ТСН прокоментував майбутній бій проти британця Тайсона Ф'юрі.

Тайсон відомий своїм довгим язиком і зовсім нещодавно назвав українця виставковою собакою.

У своєму Twitter він написав "Поєдинок з Кличком буде схожий на бій пітбуля з боксером! Справжній боєць проти виставкової собаки".

"Я не знаю, чим користується Тайсон Ф'юрі, якими медіа-ресурсами, і що він там викладає. Дата поєдинку поки ще невідома. У нас напевно все закінчиться торгами. Оскільки домовитися з промоутером Тайсона Ф'юрі не вийде.

Але хто виграє торги - конкурс заявок, так званий, - той і отримає право проведення. Буде відомо місце і дата", - зазначив Володимир.

Ф'юрі є обов'язковим претендентом за версією Всесвітньої боксерської асоціації (WBA).

"Коментувати, як він мене назвав, і що він зробив, чесно кажучи, я вже втомився. Було багато суперників, які по-різному проявляли себе. Але буде прес-конференція.

Я побачу Тайсона Ф'юрі, те, що він скаже, як він виглядає і, відповідно, буду коментувати, так би мовити наживо, в його присутності", - резюмував Кличко.

Додамо, що Володимир прилетів до України, аби відзначити десятиріччя Фонду Кличко "Клич друзів – граймо разом!". А під час свого візиту завітав на свято останнього дзвоника до СШ№3 у Переяславі-Хмельницькому – саме ця школа здобула право на встановлення спортивного майданчика від фонду братів.

Нагадаємо, 27 квітня в Нью-Йорку на легендарній арені Madison Square Garden Кличко переміг американця Браянта Дженнінгса одноголосним рішенням суддів.

Володимир Кличко розповів про бій із Тайсоном Ф'юрі

Володимир Кличко розповів про бій із Тайсоном Ф'юрі

Повʼязані теми:

Наступна публікація